SVĚTÁCI K VÝROČÍ 85 LET OD OTEVŘENÍ TYLOVA DIVADLA

PŘEDSTAVENÍ JE UVEDENO K VÝROČÍ 85 LET OD OTEVŘENÍ TYLOVA DIVADLA V KUTNÉ HOŘE A 175 LET ZALOŽENÍ OCHOTNICKÉHO SPOLKU TYL.

V den 85. výročí otevření Tylova divadla 12. listopadu v 19 hodin se Světáci opět vrátí do Kutné Hory a svou 3. reprízou poděkují divákům, u kterých si získali velkou oblibu. Toto představení přilákalo do Tylova divadla již 1347 návštěvníků.

PONDĚLÍ, 12. 11. 2018 V 19:00 HOD., Městské Tylovo divadlo

20171231212704_5g6h8317.jpgV jevištní úpravě oblíbené filmové komedie, se podařilo z legendárního příběhu zachovat vše, co po několik generací spolehlivě baví filmové diváky.

Asi každý zná vtipný a rozverný příběh tří venkovských zedníků – fasádníků, kteří se jednou dostanou se svou prací do města. Tři dělníci, chlapi od zednického řemesla, si usmyslí, že si užijí radovánek, které jim nabízí jedno z nejkrásnějších měst. Proto se rozhodnou, že alespoň jednu noc budou vystupovat jako skuteční, životem protřelí světáci. Vyrazí proto do nejlepší společnosti a seznámí se s trojicí lehkých dámiček – Božkou, Marcelou a Zuzanou …

Režie: Ota Fiala a Veronika Lebedová

Zpěvačka – Denisa Šebestová
Klavírista – Jan Hejral

Vstupné: 130 / 90 Kč

Předprodej vstupenek: pokladna Tylova divadla, Informační centrum Města Kutná Hora - Palackého nám. nebo online na webu.

Náhledy fotografií ze složky Světáci